Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΑ

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ-ΟΝΤΕΝΣΕ  under  2.5


Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ισόβαθμες και εκπλήσσουν με την ως τώρα πορεία τους. Προβάδισμα λόγω έδρας έχει η Σοντέρισκε, η οποία όμως δεν κέρδισε τα δύο τελευταία εντός, ενώ η Οντένσε θα δει το παιχνίδι επιφυλακτικά. Με 3/5 under για τους γηπεδούχους και 4/5 για τους φιλοξενούμενους, το under στο 1.80 μοιάζει καλή επιλογή.

ΛΑ  ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ  X
Η Λα Κορούνια επέστρεψε στην κατηγορία όπου ανήκει με στόχο να μην μπλέξει ξανά σε περιπέτειες και να σωθεί άνετα. Αυτός είναι και ο στόχος της Οσασούνα, που πέρσι απέδειξε ότι χάνει πολύ δύσκολα κι έφερε τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με 9/19 εκτός έδρας. Αρκετά αμφίρροπο το ματς, που καμία από τις δύο δεν θέλει να χάσει, ικανοποιητικότατο το 3.20 της ισοπαλίας.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1

1  αγωνιστικη  και η Σαραγόσα  θέλει  να  ξεκινήση  με  κεκτημένη  ταχυτητα  απο  την  περσινή  σεζον  κοντρα  στην  Βαγιαδολίδ,που σε  μια πρώτη   αναγνωση  δείχνη περιορισμένων  δυνατοτητων .Προβάδισμα  στον  άσσο  που στον  ΟΠΑΠ  προσφέρετε  στο  2.00.

ΑΡΣΕΝΑΛ  ΣΑΡΑΝΤΙ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ  ΤΖ.  1

 Μία από τις ομάδες που δεν έχουν δεχτεί γκολ (Άρσεναλ Σαραντί) κόντρα σε μία από τις ομάδες που δεν έχουν σκοράρει (Αρχεντίνος). Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν το σερί των πέντε εντός έδρας νικών και των δώδεκα συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών (8-4-0). Αξιόλογο το 1.75 του άσσου.


SYNOPTIKA

SONTERISKE-ODENSE  under  2.5  losss
LA  KOROUNIA-OSASOUNA  X  losss
SARAGOSA-VAGIADOLID  1  losss
ARSENAL  SARANTI-ARXENTINOS  TZ.  1  losss

SUNOLIKH APODOS:20.16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου